De kracht van een website van Mediaberg

Een unieke website al voor 295,-

Vroeger was een professionele website alleen voor grote bedrijven. Dit was moeilijk, ingewikkeld en bovenal zeer prijzig. Tegenwoordig is het gelukkig anders, tegen schappelijke prijzen kunt u een professionele website laten maken die u geheel zelfstandig, 24 uur per dag 7 dagen in de week kunt onderhouden.

U bepaalt zelf wanneer u uw website aanpast!

Veel mensen denken dat het onderhouden en bijwerken van uw website alleen door doorgeleerde nerds gedaan kan worden. Dit is natuurlijk hartstikke onzin! Mediaberg ontwerpt de websites in die manier dat elke werknemer, man of vrouw, 18 of 55+ de website geheel zelfstandig kan bijwerken met foto's en tekst.

Dit is te danken aan het zeer gebruikersvriendelijke en unieke 'Mediaberg Admin Panel' van Mediaberg. Binnen een paar minuten zorgt u er zelf voor dat de laatste informatie en aanbiedingen op uw website te vinden zijn!

Uw bedrijf, een eigen unieke uitstraling

Een website is vaak net als kleding, niemand wil graag hetzelfde dragen als zijn collega's, buren en vrienden. Wij zorgen ervoor dat er nergens in het wereld wijde web een replica van uw website is, uw website is gegarandeerd uniek en de enige in zijn soort!

"Op een zeer eenvoudige manier kunnen wij onze website nu direct voorzien van de laatste nieuwtjes en trends op verzorgingsgebied!"

Yolanda - Hairstyliste Yolanda

Interactie met uw klant, weet wat uw klant wil!

Wist u dat Mediaberg uw website nog uit kan breiden met verschillende zeer handige en unieke plugins en modules zoals:Gastenboek - Contactformulier - Fotogallerij - Nieuwsbriefmanager

Met deze handige en zeer makkelijk te beheren modules zorgt u ervoor dat u een dialoog aan kuntgaan met uw klanten en zo weet wat uw klanten belangrijk vinden en u deze op de hoogte kan houden van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

De voordelen van een Mediaberg website: • 24/7 door u te onderhouden!

  Het unieke Admin Panel van ons zorgt dat u ten alle tijden uw website eenvoudig kan voorzien van de laatste updates.

 • Handige modules voor uw website

  Uw website is uit te breiden met unieke en handige modules zoals een contactformulier en een uitgebreid nieuwsbriefmanager.

 • 24 uur onder toezicht

  Virussen, Hackers en Spam krijgen geen kans dankzij ons geavanceerde anti-virus software en ons maximaal beveiligd datanetwerk!

 • Goedkoop

  Een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. U heeft al een unieke website met 20 pagina's en een contactformulier voor 295,-

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden.

Via ons contactformulier kunt u geheel vrijblijvend vragen naar een offerte en naar de mogelijkheden die wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.